Hans Jensen Lubricators A/S - 100 years

Cylinder Lubrication Requirements of 2020

IMO Marpol Annex VI "2020"

Den 1. januar 2020 skal alle skibsejere eller teknisk driftsansvarlige overholde de globale svovlkrav. 

 

Hos Hans Jensen Lubricators er vi bevidst om udfordringerne som følger med. Den komplekse tilstand for cylinder smøring, som kommer fra 2020 og frem, kræver fleksibilitet som den vigtigste komponent af smøresystemet. Vi mener at et fleksibelt og pålideligt smøressystem er vejet til at overvide udfordringerne som følger med svovlkravene.  

Et fleksibelt system gør det muligt at skifte mellem BN olier, tilbasset de forksellige forbrug som skibsejere har, verden over. Det er muligt med vores HJ Lubtronic smøresystem, som har automatisk trinløs justering af oliemængden, timet indsprøjtet. Ved at kombinere denne med HJ SIP "Swirl Injection Principle" ventilerne, er det muligt at sikre god motortilstand ved at spray olien opad, præcis hvor den skal bruges. Systemet er derfor den bedste løsning til a overvinde oliestress som følger med. 

Læs vores artikler og whitepapers om dette emne og tøv ikke i din kontakt til os - vi er parate til at hjælpe dig i at overvinde de globale svolvkrav's udfordringer. .

Cylinder Lubrication Requirements Post 2020 Sulphur Cap - 15 minutters læsetid.

Operation on Low-Sulphur Fuel Oil - 3 Minutters læsetid.

CIMAC Paper 2016 NO. 283 - Lubtronic SIP Promise Remarkably Low Wear 10 Minutters læsetid.

Udskriv