Hans Jensen Lubricators A/S - 100 years

Pressemeddelelse: Hans Jensen Lubricators 100 års jubilæumsgave modtages i form af vej opkaldt efter familiemedlem

Mariagerfjord Kommune har i forbindelse med 100 års jubilæet valgt at navngiven en ny vej til Kjeld H. Jensens Vej. Navngivningen markeres den 17. august kl 13.00, hvor vi inviterer alle til at overvære begivenheden.

– Kjeld Hans Jensen (f.1924 - d.1998), 2. generation efter grundlægger Hans Peter Jensen, var manden som tog det modige skridt at flytte virksomheden til Hadsund, sammen med aktivt konstruktive personer fra kommunen der medvirkede til det lige nøjagtigt blev Hadsund.

Kjelds vision for virksomheden var at skabe et solidt, troværdig socialt grundlag for medarbejdere, med fokus på kvalitet samt aftaleoverholdelse uanset hvad, men det vigtigste var at kundernes situation dannede grundlag for bedriften. Endvidere havde han en enestående evne til at sætte sig ind i kundernes tanker og ønsker.

Kjeld var uddannet maskinarbejder i virksomheden, og var en meget fremsynet person som sikrede at virksomheden var en teknologisk frontløber, der allerede i 1973 anskaffede NC-maskiner, der var forløberen til de moderne CNC-maskiner. Kjelds konstante fokus på højkvalitetsprodukter har gjort Hans Jensen Lubricators til et verdenskendt brand blandt kendere af 2-taktsmotorer til skibe og kraftværker, og dette danner stadig en grundlæggende værdi for virksomheden den dag i dag. 

Personligt var Kjeld en humoristisk person, der var meget flittig og prioriterede selvstændigheden ved at drive egen virksomhed som en vigtig faktor i sit liv.

Kjeld deltog aktivt i lokalsamfundet, som mangeårigt medlem af Hadsund Rotary Klub, tidligere formand for Hadsund Fjernvarmeværk, medlem af byrådet fra 1982-86 samt formand for Teknisk udvalg, og frem for alt var det hans fortjeneste at Teknisk Skole kom til Hadsund, da han mente, byen burde have en uddannelsesinstitution over folkeskoleniveau.

Hans Jensen Lubricators A/S sætter pris på Mariagerfjord Kommunes gave, og havde Kjeld set resultatet af sit arbejde ville han være stolt.

Navngivningen af Kjeld H. Jensens Vej foregår ved rundkørslen overfor Industriparken – Vi inviterer alle til at overvære begivenheden sammen med borgmester Mogens Jespersen og familien Jensen. 

Udskriv