Hans Jensen Lubricators A/S - 100 years

Pressemeddelelse: 2 x 25.000 kr. uddelt til to håbefulde studerende fra Nordjylland

Det nyligt oprettede Hans Jensen Lubricators 100 års legat blev uddelt ved Hans Jensen Lubricators 100 års reception på virksomheden, til to unge håbefulde talenter fra Hadsund og Aalborg.

– Anne Sophie Meyer Larsen og Maria Støttrup Schiønning Larsen, modtog hver 25.000 kr. til finansieringen af deres udlandsophold mens de studerer.

Hans Jensen Lubricators 100 års jubilæumslegat blev uddelt til to studerende af borgmester, Mogens Jespersen - de to portioner blev uddelt til en person med tilknytning til Hadsund og til en ingeniørstuderende.
Maria Støttrup Schiønning Larsen studerer til Produktionsingeniør ved Aalborg Universitet og er på sit 9. semester under et udvekslingsophold hos tyske Daimler som praktikant i forskningsafdelingen for produktion i Stuttgart.
Anne Sophine Meyer Larsen studerer Engelsk med tilvalg i Film og Medier ved Aarhus Universitet og er opvokset i Hadsund. Anne Sophie er på nuværende tidspunkt på udvekslingsophold ved The University of Melbourne i Australien.

De to modtagere af legatet blev udnævnt grundet deres flittige indsats inden for deres respektive felter og forventningerne om endnu større dygtiggørelse. Anne Sophie følger, på hendes udvekslingsophold, 4 fag som skal styrke hendes engelskkundskaber og målet om at blive gymnasielærer. Hun er ambitiøs og har opnået særdeles flotte resultater samtidigt med hun har deltaget i frivilligt arbejde.
Maria har i en alder af 25 år allerede gennemført to bacheloruddannelser med målet om at kombinerer disse på hendes kandidat og styrke hendes kundskaber inden for Flexible Manufacturing, som Aalborg Universitet er førende i.

Hans Jensen Lubricators 100 års jubilæumsleget blev etableret i forbindelse med virksomhedens 100 års dag, siden grundlægger Hans Peter Jensen startede bedriften. Dette legat er således indstiftet i hans navn som en hyldest.
Hans Jensen Lubricators A/S udvikler, producere og installere avancerede cylindersmøreapparater til 2-takts marinediesel og stationære motorer og er verdens førende inden for dette marked. 

 

På billedet er stedfortræder Patrick Bak Simonsen for Maria Støttrup Schiønning Larsen og Ole Larsen for Anne Sophie Meyer Larsen – samt Mariagerfjord borgmester Mogens Jespersen som legatudgiver.

Udskriv