Hans Jensen Lubricators A/S - 100 years

Hans Jensen Lubricators udvider direktionen med ny CCO

Hans Jensen Lubricators udvider direktionen med ny CCO

Bestyrelsen i Hans Jensen Lubricators har pr. 2. januar udnævnt salgschef Stefan Sletting Nielsen, 34 år, til ny direktør med titlen CCO.

Stefan har været ansat i virksomheden i mere end fem år og har tidligere arbejdet for Sanistål, Carl F International samt designvirksomheden d line. Han er uddannet inden for salg og ledelse ved bl.a. Niels Brock og har sidenhen læst MBA 1. Modul ved AVT Business School.

Forfremmelsen af Stefan sker som et led i en ny vækststrategi, der har til formål at fremtidssikre vores virksomhed og styrke organisationen yderligere. Den nye direktion består således af CEO Rasmus Hans Jensen, COO Christian Hans Jensen, som også er direktør for Hans Jensen Lubricators Singapore, og CCO Stefan Sletting Nielsen.

- Vi har et ønske om at styrke vores organisation yderligere som følge af vores løbende vækst. Det lå derfor i kortene som en naturlig del af Stefans stilling, at han skal hjælpe os i mål ved at styrke vores position på markedet over for den globale handelsflåde, udtaler CEO Rasmus Hans Jensen på vegne af ejerne.

Stefan Sletting Nielsen fortæller følgende om sin nye stilling:

- Jeg går ydmygt til denne opgave og er stolt over den mulighed, ejerne og bestyrelsen giver mig i form af de nye udfordringer, som medfølger. Over de kommende år ser jeg frem til at udvikle virksomheden ved at sætte mit præg på dagligdagen og sikre, at vi indfrier vores ambitiøse mål. Herudover vil jeg gerne takke virksomheden for at sætte udvikling højt ved at tilbyde gode og udfordrende karrieremuligheder.

Udskriv