Renovering

Hos Hans Jensen Lubricators A/S tilbyder vi renovering af vores cylindersmøreapparater. Grundlæggende har vores cylindersmøreapparater en ligeså lang levetid som dieselmotoren, men vores cylindersmøreapparater kræver omhyggelig og regelmæssig vedligeholdelse for at sikre, at de fungerer optimalt.
Hvis cylindersmøreapparatet ikke renoveres eller justeres, er konsekvensen oftest forøget slid af cylinderne og et højt cylindersmøreolieforbrug. 

Besøg af servicemontører

Hos Hans Jensen Lubricators A/S har vi flere erfarne servicemontører, som rejser verden rundt for at udføre renovering og justering om bord på de skibe, hvor vores cylindersmøreapparater er installeret.
Vores montør medbringer de nødvendige reservedele, som bliver udskiftet under vores besøg.
Vi er fleksible og vores servicemontører kan gå om bord på dit skib, hvor du måtte ønske det for at udføre renoveringen.
Du kan tilkalde vores servicemontører med relativt kort varsel. Vores servicemontører giver jer en grundig instruktion i brug og vedligeholdelse af cylindersmøreapparaterne. Vi sender dig efterfølgende en rapport over de observationer og det arbejde, som vores servicemontører har udført om bord på dit skib.
Dette sikrer dig en korrekt brug og vedligeholdelse af dine cylindersmøreapparater fremover. 
Et besøg af vores servicemontører viser som regel et besparelsespotentiale. Besøget har derfor ofte en meget kort tilbagebetalingstid.

Renovering på vores fabrik

Hos Hans Jensen Lubricators A/S renoverer vi også cylindersmøreapparater på fabrikken i Danmark.
Du kan vælge at afmontere cylindersmøreapparatet på skibet og sende det til vores fabrik. I mellemtiden kan du benytte reserveapparatet på skibet. Du kan også købe et nyt sæt cylindersmøreapparater og sende det gamle sæt til vores fabrik til renovering.
Vi sørger for, at vores erfarne servicefolk renoverer cylindersmøreapparatet inden for kort tid og i en høj kvalitet. Fordelen ved at du får gennemført renoveringen på vores fabrik i Danmark er, at vi har adgang til hele vores lager af reservedele.
Vi fremstiller også specielle dele, hvis vi ikke har dem på lager. Disse dele vil derefter blive monteret.
Det er dermed svært at kende forskel på et renoveret eller et nyt cylindersmøreapparat fra Hans Jensen Lubricators A/S.
 
Udskriv