Produkttræning hos Hans Jensen Lubricators A/S

Der har gennem de seneste år været et stigende fokus på at reducere omkostninger og herunder altså også forbruget af cylinder smøreolie.
Det mål kan nås på flere måder.
Man kan opgradere cylindersmøre-apparaterne og indsprøjtningsventilerne, man kan anvende scrape down analyser, visuelle port inspektioner osv. Imidlertid står det klart, at uanset hvilket cylindersmøresystem, som man måtte have, så er en grundlæggende præmis for at kunne udnytte dets potentiale, at brugerne er ordentligt uddannede.
 
Det vil give det bedste afkast af en opgradering/retrofit af moderne cylindersmøreapparater, da brugerne hermed sættes i stand til at kunne udnytte systemernes fulde potentialer.
 
Hos Hans Jensen Lubricators A/S tilbyder vi vore kunder, og brugere af vores løsninger, muligheden for at deltage i produkttræning på vores fabric i Danmark. Vi ved at mange af vores kunder har efterspurgt denne service, hvorfor vi har store forhåbninger til gennemførelsen af dette projekt.
 
Formålet med et sådant kursus er at give bedre indsigt i vores produkter, og dermed også lære at udnytte det fulde potentiale, og få mest muligt ud af sin investering.
Derfor vil et typisk træningsforløb, som vil være tilpasset den enkelte kunde, indeholde:
  • Produkttræning
  • Korrekt betjening
  • Brug af korrekte feed rates
  • Generel vurdering af cylindertilstand
  • Kontrol og vedligehold af udstyr
Dette er naturligvis blot et udpluk af det komplette program, men det vigtigste incitament til at tilmelde sig produkttræning hos Hans Jensen Lubricators A/S er muligheden for at få mest muligt ud af det cylindersmøringsudstyr vi fremstiller, og således sørge for at du udnytter hele besparelsespotentialet og de optimerede cylindertilstande.
 
Det er naturligvis også muligt at arrangere, at en eller flere instruktører fra HJL rejser ud og afholder sådan et kursus lokalt. 
Ring til os på +45 98571911 for at høre mere, eller email til Per Fabricius på pfa@hjlubri.dk
 
Se også oversmøring
Udskriv