Mediecenter | Hans Jensen Lubricators

Hans Jensen Lubricators A/S - 100 years

Mediecenter

På denne side kan du læse de seneste nyheder fra Hans Jensen Lubricators A/S.

Nyhedsarkiv

 • Pressemeddelelse: Hans Jensen Lubricators køber dansk udviklingsvirksomhed

  Hans Jensen Lubricators er en førende international leverandør af cylindersmøresystemer til 2-takts marine og stationære motorer. Virksomheden har erhvervet aktiemajoriteten i ADNOX A/S.

  ADNOX A/S har udviklet og patenteret et katalysatorbaseret system, der ved hjælp af dieselolie kan omdanne de farlige kvælstofforbindelser (NOx), som dannes i dieselmotorer til vand og kvælstof. Det traditionelle katalysatorbaseret system bruger urea til omdannelsen. Urea er fra bilverdenen bl.a. kendt under navnet AdBlue.

 • Potential in Action - Add Value hos Hans Jensen Lubricators A/S

  Teamet havde til opgave at analysere vores behov af et CRM-system på tværs af afdelingerne i organisationen. De har varetaget en diskussion af hvilken værktøjer som vi har brug for, analyseret vores behov, samt hvordan dette stemmer overens med den nye persondataforordning som træder i kræft d. 25. maj 2018.

 • Pressemeddelelse: Ændring i ledelsen hos Hans Jensen Lubricators A/S

  Hans Peter Jensen bliver ny bestyrelsesformand i Hans Jensen Lubricators. Hans Peter Jensen udtræder derfor af selskabets daglige ledelse, hvor han har været direktør i 45 år. 

  ”Vi er glade for, at Hans Peter har påtaget sig rollen som ny bestyrelsesformand, og vi er sikre på, at hans erfaring og kompetencer vil være et stort aktiv for selskabet også fremover.” siger Rasmus H. Jensen, adm. direktør for Hans Jensen Lubricators. 

 • Pressemeddelelse: Springeren – Maritimt Oplevelsescenter modtager renoveret museumsgenstand

  Det maritime oplevelsescenter havde i forbindelse med en brand på musset den 10. september 2011 fået uoprettelig skader på en museumsgenstand i udstillingen om Kongeskibet Dannebrog. 

 • Besøg os på Marintec China den 5-8. december i Shanghai

  Hans Jensen Lubricators A/S deltager endnu et år til Marintec. Mød os i Hall N1, stand D61-7.

  Besøg vores stand for at lære mere om den revolutionerende HJ SIP ventil, fremvist med vores udstillingsmodel, og mulighederne med vores avancerede smøresystemer for 2-takts marine diesel motorer. 

 • Hans Jensen Lubricators har deltaget i ExxonMobils udviklingsprojekt for næste generations marine smøremidler

  ExxonMobil har udviklet en en-tiendedels skala (1:10) fuldt funktionsdygtig model af en to-takts marine diesel motor for at støtte udviklingen af næste generation af deres smøremidler.

  ExxonMobil oplevede flere problemer vedrørende udviklingen af en motoren – og en af dem var smøresystemet der muliggjorde en øgning i hyppigheden af indsprøjtningen samtidig med at der kun skulle leveres en-tiendedel af mængden. Hans Jensen Lubricators blev valgt til at udfører denne opgave.

 • Pressemeddelelse: 2 x 25.000 kr. uddelt til to håbefulde studerende fra Nordjylland

  Det nyligt oprettede Hans Jensen Lubricators 100 års legat blev uddelt ved Hans Jensen Lubricators 100 års reception på virksomheden, til to unge håbefulde talenter fra Hadsund og Aalborg.

  – Anne Sophie Meyer Larsen og Maria Støttrup Schiønning Larsen, modtog hver 25.000 kr. til finansieringen af deres udlandsophold mens de studerer.

 • Kjeld H. Jensens Vej

  Efter et vellykket arrangement med indvielse af Kjeld H. Jensens Vej, takker Hans Jensen Lubricators Mariagerfjord Kommune for den fine gave.

 • Pressemeddelelse: Hans Jensen Lubricators 100 års jubilæumsgave modtages i form af vej opkaldt efter familiemedlem

  Mariagerfjord Kommune har i forbindelse med 100 års jubilæet valgt at navngiven en ny vej til Kjeld H. Jensens Vej. Navngivningen markeres den 17. august kl 13.00, hvor vi inviterer alle til at overvære begivenheden.

  – Kjeld Hans Jensen (f.1924 - d.1998), 2. generation efter grundlægger Hans Peter Jensen, var manden som tog det modige skridt at flytte virksomheden til Hadsund, sammen med aktivt konstruktive personer fra kommunen der medvirkede til det lige nøjagtigt blev Hadsund.

 • Artikel: Concequences of oil film degradation - The Motorship

  Udfra fra artiklen, skrevet af Rathesan Ravendran og Peter Jensen

  "Oil stress measurements are as important as oil thickness measurements in order to prevent significant liner wear or damage of sliding surfaces. However, oil stress may be difficult to measure as several locations must be measured to understand the physical and chemical properties of the lubrication oil film.

Udskriv