Hans Jensen Lubricators A/S - 100 years

Mediecenter

På denne side kan du læse de seneste nyheder fra Hans Jensen Lubricators A/S.

Nyhedsarkiv

 • Veloverstået seminar i Grækenland

  Veloverstået seminar i Grækenland

  Vi har haft fornøjelsen af at byde omkring 50 personer velkommen til seminar i Grækenland, sammen med vores forretningspartner ELKCO marine – Blandt deltagerne til seminaret, var skibsejere og driftselskaber som blev inviteret for at lære mere om effekten af 2020 reglerne og hvorfor cylindersmøresystemet på deres skibe skal være fleksible. 

 • Hans Jensen Lubricators udvider direktionen med ny CCO

  Hans Jensen Lubricators udvider direktionen med ny CCO

  Bestyrelsen i Hans Jensen Lubricators har pr. 2. januar udnævnt salgschef Stefan Sletting Nielsen, 34 år, til ny direktør med titlen CCO.

  Stefan har været ansat i virksomheden i mere end fem år og har tidligere arbejdet for Sanistål, Carl F International samt designvirksomheden d line. Han er uddannet inden for salg og ledelse ved bl.a. Niels Brock og har sidenhen læst MBA 1. Modul ved AVT Business School.

 • Hans Peter Jensen - Fylder 70 år

  Fødselsdags - Hans Peter Jensen

  Den 13. oktober 2018 fylder Hans Peter Jensen, Østre Havnegade 42, Aalborg, 70 år. Hans Peter Jensen er i dag bestyrelsesformand i Hans Jensen Lubricators A/S, Himmerlandskød A/S, ADNOX A/S, og Hans Jensen Lubricators, Singapore. Derudover er han direktør i et privat holdingselskab og et ejendomsselskab.

 • Hans Peter Jensen - Fylder 70 år

  Fødselsdagsportræt - Hans Peter Jensen

  Den 13. oktober 2018 fylder Hans Peter Jensen, Østre Havnegade 42, Aalborg, 70 år. Hans Peter Jensen er i dag bestyrelsesformand i Hans Jensen Lubricators A/S, Himmerlandskød A/S, ADNOX A/S, og Hans Jensen Lubricators, Singapore. Derudover er han direktør i et privat holdingselskab og et ejendomsselskab.

 • 30 års jubilæum - Trine Larsen

  30 års jubilæum

  Den 8. august 2018 kunne vi fejre 30 års jubiløum for Trine Larsen.

  Trine er uddannet maskinarbejder hos os, men er sidenhen blevet teamleder for vores el-afdeling samt den mekaniske montage. 

  Vi er derfor meget stolte af Trines indsats gennem årene og håber på flere gode år i fremtiden.

  Vi ønsker Trine et hjertelig tillykke med jubilæet.

 • SMM2018 - Hall B1 EG200

  SMM 2018

  Vi vil være klar på vores stand til at snakke om de seneste udfordringer som vedrører cylindersmøring og ikke mindst hvordan man bedst muligt overkommer disse udfordringer.

  Messen vil foregå fra d. 4 til d. 7 september. 

  Hans Jensen Lubricators Seminar & Diskussion

  Vi vil afholde et seminar i rum B7.1 i hal nr. B7. Seminaret afholdes d. 6 september kl 10.45 - 11.45.

  Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld jer allerede i dag. 

 • Pressemeddelelse: Hans Jensen Lubricators køber dansk udviklingsvirksomhed

  Hans Jensen Lubricators er en førende international leverandør af cylindersmøresystemer til 2-takts marine og stationære motorer. Virksomheden har erhvervet aktiemajoriteten i ADNOX A/S.

  ADNOX A/S har udviklet og patenteret et katalysatorbaseret system, der ved hjælp af dieselolie kan omdanne de farlige kvælstofforbindelser (NOx), som dannes i dieselmotorer til vand og kvælstof. Det traditionelle katalysatorbaseret system bruger urea til omdannelsen. Urea er fra bilverdenen bl.a. kendt under navnet AdBlue.

 • Potential in Action - Add Value hos Hans Jensen Lubricators A/S

  Teamet havde til opgave at analysere vores behov af et CRM-system på tværs af afdelingerne i organisationen. De har varetaget en diskussion af hvilken værktøjer som vi har brug for, analyseret vores behov, samt hvordan dette stemmer overens med den nye persondataforordning som træder i kræft d. 25. maj 2018.

 • Pressemeddelelse: Ændring i ledelsen hos Hans Jensen Lubricators A/S

  Hans Peter Jensen bliver ny bestyrelsesformand i Hans Jensen Lubricators. Hans Peter Jensen udtræder derfor af selskabets daglige ledelse, hvor han har været direktør i 45 år. 

  ”Vi er glade for, at Hans Peter har påtaget sig rollen som ny bestyrelsesformand, og vi er sikre på, at hans erfaring og kompetencer vil være et stort aktiv for selskabet også fremover.” siger Rasmus H. Jensen, adm. direktør for Hans Jensen Lubricators. 

 • Pressemeddelelse: Springeren – Maritimt Oplevelsescenter modtager renoveret museumsgenstand

  Det maritime oplevelsescenter havde i forbindelse med en brand på musset den 10. september 2011 fået uoprettelig skader på en museumsgenstand i udstillingen om Kongeskibet Dannebrog. 

Udskriv