Hans Jensen Lubricators A/S - 100 years

Elektroniktekniker

Navn: Jason Svejstrup

Titel: Elektroniktekniker
 
Jeg startede i virksomheden d. 2 november tilbage i 2015 som Elektronikfagtekniker-lærling i produktionen. Her var jeg involveret i produktion af el-systemer og systemtest og jeg var løbende på skole, over min 4-årig uddannelse, inklusiv et grundforløb. 
 
Under min uddannelsestid i produktionen, begyndte jeg så småt at få opgaver fra andre afdelinger – opgaver som var relevante for mig og som gjorde at de andre afdelinger kunne gøre brug af mine kompetencer. Det gav mig stor mulighed for at sprede min erfaring vidt, inden for virksomheden og gjorde at jeg selv kunne vælge retning i virksomheden.
 
Efter jeg blev færdiguddannet i 2019, skiftede jeg til udviklingsafdelingen, fordi det var her mine evner kunne bruges bedst, men det var også den afdeling hvor jeg kunne udvikle mig mest muligt. 
 
På en typisk dag, vil jeg starte med at lave mødeforberedelser hvis jeg er kaldt ind og kontrollere mine eksisterende opgaver som inkludere, at løse programmeringsopgaver i f.eks. PLC, C eller C# og lave dokumentation til dem. Jeg er dygtig til at løse de opgaver, fordi jeg fra min tid i produktionen har mulighed for at sige hvad som kan lade sig gøre og hvad som ikke kan, når vi designer en el-kasse eller et kredsløb for vores produkter. 
 
Det bedste ved at arbejde ved Hans Jensen Lubricators er helt klart at vi er i en niche branche og det at kunne fordybe sig i et unikt produkt. Det er rigtig spændende at overveje og teste hvordan en udfordring løses på den smarteste måde – det er det jeg elsker mest. Herudover, synes jeg det er fedt at sidde i en branche som meget få kender og min omgangskreds ikke automatisk ved hvad jeg laver – Det giver mig arbejdsglæde. 
 
Udskriv