Direktionen

Rasmus Hans Jensen

Administrerende direktør
Født:18. maj 1975.

Rasmus Hans Jensen er uddannet i hæren som reserveofficer med rang af premierløjtnant. Rasmus Hans Jensen er cand.merc. i Økonomisk Markedsføring (EMF) fra Copenhagen Business School. Han har arbejdet for Danske Bank og Nordea, inden han i 2004 blev ansat i Hans Jensen Lubricators A/S. I 2005 indtrådte Rasmus Hans Jensen i virksomhedens direktion og og i 2012 blev Rasmus Hans Jensen administrerende direktør for Hans Jensen Lubricators A/S.

 

 

 

 

Christian Hans Jensen

Direktør
Født: 31. maj 1985

Christian Hans Jensen er uddannet sergent ved Hærens Kampskole og gruppefører ved Jyske Dragonregiment. Han har arbejdet i virksomheden siden 2006. I 2007 tilknyttes Christian Hans Jensen Salgsafdelingen og indtrådte i 2008 i ejerkredsen. Sideløbende med ansættelsen gennemførte Christian Hans Jensen bl.a. HD-studier på Aalborg Universitet. I 2010 udnævntes Christian Hans Jensen til Salgschef og han indtrådte i 2012 i direktionen som virksomhedens Salgsdirektør.  

I 2014 flyttede Christian og hans familie til Singapore i forbindelse med etableringen af vores salgskontor. Efter 6 år som Managing Director for Hans Jensen Lubricators Singapore Pte. Ltd. kom Christian retur til hovedkontoret for at generhverve stillingen som Salgsdirektør.

Udskriv